Katuza

Despre mine…

Ma numesc Chiran Catalin. Sunt capricorn nascut in aceeasi zi cu Mihai Eminescu si anume 15 Ianuarie. Marele poet este cu 135 de ani mai mare ca mine, asadar sunt nascut in anul 1985 si am, dupa un simplu calcul, 25 ani. M-am apucat sa-mi fac blog deoarece in perioada in care traim cine nu are, inseamna ca nu exista. Incercam sa le facem pe toate, chiar daca dupa parerea mea sunt cam inutile vorbele extrem de numeroase care circula sub forma de kilobytes pe internet. Sunt un impatimit al multor jocuri, atat de noroc cat si distractive, imi place sa ma uit la filme extrem de vechi gen „Escape from Alcatraz”, „Kickboxer :)”, „Terminator 2” sau uneori chiar si la cele relativ mai noi „Titatic”, „Saw” etc. Timpul liber nu pot sa spun cu cel mil ocup zilnic, pentru ca am prea mult. Stau, scriu, citesc, ma uit la tv si ies afara. Unde afara? Nu veti afla niciodata….e mult prea periculos si greu de raspuns la aceasta intrebare. Am de gand sa imi incep munca, sa-mi fac un rost in viata, sunt decis sa plec pe un drum mai neted si bun, fara sa ma implic in scheme, viziuni sau actiuni ilegale. Sunt, cum bine au zis unii, un copil batran, stiu multe, multe mai am de invatat ca toata lumea dar ai cu cine vorbi ai cu cine te distra si ai de la cine lua un sfat. Atare fiind zise, in viitor voi mai posta update aici cu informatii pe care le-am omis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAKUZA – KATUZA

…tot aia e !!!  🙂

Reclame

1 Response to "Despre mine…"

Esti un adevarat geniu al traiului romanesc,dar din pacate in ziua de azi geniile se pierd printre oameni cu idei simple de a face bani, iar societatea „nu mai vede” omul valoros.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

してるよ

Suntem cu sufletul aproape de confratii nostri din Japonia. Sa dea Dumnezeu ca rugile noastre sa fi ajuns la destinatie. Sunt cu inima alaturi de ei ! RESPECT JAPONIA

Important!

Peste 2 sambete, mai precis 26 Martie selectionata de fotbal a Romaniei sustine in Bosnia cel mai important meci din grupa noastra de calificare. Cred c-o sa fie nebunie si la carciumi si la mine acasa, asadar cine vrea sa vada meciu la mine, sa lase mesaje p-aci ca sa stim cum ne organizam. Hai Romania!

IMPORTANT 2
Ieri am primit raspuns in urma sesizarii Primarului asupra unor aspecte neobisnuite din orasul meu, Ploiesti. Acesta m-a asigurat in scris ca soseaua traseului 101 din zona Stadion Ilie Oana - Gara de Sud va suporta lucrari de reamenajare.

Cauta ce te intereseaza!

99 Designs

Need a Logo Design? Try 99designs
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: